Verkkokauppa

Korkealaatuiset tuotteet suun ja koko kehon hyvinvoinnin tueksi!

Hampaiden omahoidon tuotteissa kannattaa panostaa laatuun.  Älyharjojen avulla hampaiden pesu on tehokasta ja ikeniä suojaavaa. Nykyaikaisten harjojen tehojen ja harjausliikkeiden avulla bakteeriplakin poisto tehostuu merkittävästi verrattuna manuaaliseen harjaan tai vanhoihin sähköhammasharjoihin. Akun kesto on kehittynyt merkittävästi menneistä vuosista ja koneet pitävät tehonsa hyvinkin pitkän aikaa ilman jatkuvaa latausta.

Älyharjoja suositellaan erityisesti potilaille, joilla on ikenien kanssa ongelmia, kuten ienvetäymiä, hammaskaulan kulumia (abraasiot) tai vihlontaa. Ienvetäymät ja hammaskaulojen kulumamuutokset  pahenevat herkästi liiallisesta voimankäytöstä harjauksen yhteydessä. Älyharja ohjaa harjausta turvalliseen suuntaan.

Suosittelemme kaikkia potilaita käyttämään ainoastaan pehmeäharjaksisia harjoja. Genius älysähköhammasharjatHampaiden valkaisutuotteetOral-B GumCare -perusharjat ienongelmiinOral-B Smart sähköhammasharjatOral-B Pro sähköhammasharjatLapset ja nuoretOral-B vaihtoharjatTuplarunkopakkaukset perheille ja pariskunnille.Muut terveys- ja hyvinvointituotteet


Luotettava Kumppani

Ostamalla meiltä, tuet suomalaista yrittäjyyttä.