Opalescence Valkaiseva hammastahna

Vaalentava hammastahna, jonka ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen kiilteeseen. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin.

Opalescence hammastahnan erikoisuus on lisäksi pinnallisten värjäymien poisto hyvin alhaisilla hankausominaisuuksilla. Tämä lisää suojaa erityisesti hammaskaulojen kulumien varalta.

  • suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle
  • erittäin alhainen hankauspitoisuus
  • poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti

Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

20.90 €
Please select variants first


Tutustu myös muihin tuotteisiin

ORAL-B GENIUS 10000N SÄHKÖHAMMASHARJA VALKOINEN

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA GENIUS 10000N.  Uusi 15% tehokkaampi Genius. Äykäs harjausjärjestelmä Gum Guard -teknologialla, joka auttaa harjaamaan hammasläärien suosittelemalla tavalla. Ainutlaatuinen paikannusteknologia ja pyöreä harjaspää. Todella laadukas sähköhammasharja ammattimaiseen puhdistukseen. Edistynyt hammasharja suojaa herkkiä ikeniä ja auttaa ehkäisemään ienongelmia: mullistava Gum Guard -teknologia, 360 SmartRing ja paineentunnistin hälyttää ja hidastaa hammasharjan liikkeitä, jos harjaat liian voimakkaasti ja ilmoittaa, mistä harjaat liikaa, jotta saat hellävaraisemmat harjaustottumukset. GENIUS 10000N White sisältää litiumioniakun, joka kestää yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Takuu 2 vuotta. Toimitusaika 2-3 arkipäivää, lahjapakettina 4-5 arkipäivää.

209.00 €

ORAL-B SENSITIVE CLEAN VAIHTOHARJA 6KPL MEGA PACK

ORAL-B VAIHTOHARJA SENSITIVE CLEAN 6ct, 2+2+2 MEGA PACK. Pakkauksessa 6kpl Sensitive Clean vaihtoharjaa. Kerralla koko perheelle uudet vaihtoharjat. Sensitive Clean kuuluu Oral-B:n premium-vaihtoharjoihin ja sen ikenille hellävaraiset, ultraohuet harjakset ovat hellävaraiset ikenille samalla kun sen tavalliset harjakset ovat armottomat plakille. Sensitive Clean poistaa jopa 100 % enemmän plakkia ja vähentää ientulehduksia 100 % verrattuna käsikäyttöiseen hammasharjaan. Päistä pyöristettyjen ja ultraohuiden harjasten ainutlaatuinen yhdistelmä tekee Sensitive Clean -vaihtoharjasta ihanteellisen kaikille, joilla on herkät ikenet tai hampaat tai jotka haluavat saada erinomaisen puhtauden hellävaraisesti. Yhteensopiva kaikkien Oral-B-runko-osien kanssa, poikkeuksena Pulsonic ja iO.

39.00 €

ORAL-B SENSITIVE VAIHTOHARJA 3KPL

BRAUN ORAL-B SENSITIVE VAIHTOHARJA 3kpl Erityisen pehmeät harjakset ovat äärimmäisen hellävaraisia hampaille ja ikenille. Alkuperäinen Oral-B tuote. Huom! Uudemmissa Sensitive harjaspaketeissa on mukana yksi uusi harjaspää UltraSensitive korvaamassa edellisen sukupolven Sensitive harjaspään, jollaisiksi Sensitive harjaspäät tulevat jatkossa muuttumaan. Huom! Suosittelemme käyttämään ainoastaan pehmeäharjaksisia harjoja kaikissa sähköhammasharjoissa.

21.90 €

ORAL-B PRO890 DUO WHITE TUPLARUNKO SÄHKÖHAMMASHARJA

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA PRO890DUO + EXTRARUNKO.  Ensisähköhammasharjat vaikka lapsille. 3 harjaustoimintoa, 3D-teknologia, 8 800 värähdystä, 20 000 sykähdystä. Ammattimainen ajastin, Mekaaninen paineentunnistin, 3 puhdistusasetusta: päivittäinen puhdistus. Pro 890 -sähköhammasharja auttaa ammattimaisen ajastimen avulla harjaamaan kahden minuutin ajan hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla ja muistuttaa 30 sekunnin välein hammasneljänneksen vaihtamisesta. Sinun tarvitsee vain liikuttaa hammasharjaa ympäri suuta; Oral-B:n ainutlaatuinen pyöreä pää huolehtii lopusta. Se poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja, jotta saat terveemmät ikenet ja tekee hymystäsi valkoisemman ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä. Yhdessä ammattimaisen ajastimen kanssa Oral-B Pro 890 on erinomainen valinta sähköhammasharjaa harkitsevalle. Takuu 2 vuotta. Toimitusaika 2-3 arkivuorokautta, lahjapakettina 4-5 vuorokautta.

110.00 €

ORAL-B GENIUS X PINK ART SÄHKÖHAMMASHARJA

Oral-B:n Black Art-sähköhammasharjan sisarmalli, joka on  varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Blush Pink design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

219.00 €

ORAL-B GENIUS X BLACK ART SÄHKÖHAMMASHARJA

Oral-B:n huippumalli, joka on varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.  Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Midnight Black design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

219.00 €

ORAL-B GENIUS 10200W SÄHKÖHAMMASHARJA RUUSUKULTA

Tavallista tehokkaampi Premium sähköhammasharja, joka on varustettu älykkäällä harjausjärjestelmällä Gum Guard -teknologialla. 360 SmartRing ja paineentunnistus automaattisella hälytyksellä ja hidastuksella, jos harjauksen paine on liiallinen Kestävä litiumioniakku 58500 harjausliikettä minuutissa Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Takuu 2 vuotta Hienostunut ruusukultainen design Saatavana rajoitetusti. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

175.00 €

ORAL-B SMART 4200W SÄHKÖHAMMASHARJA

Tehokas sähköhammasharja, joka on varustettu mahdollisuudella yhdistää älypuhelinsovellukseen. Litiumioniakku 3D-puhdistusliike, tehokas plakin poisto 3 harjausasetusta: peruspesu, valkaiseva harjaus tai hellävarainen pesu SmartSeries-sovellus: opastaa oikeaoppisessa harjauksessa 48 800 puhdistavaa liikettä minuutissa Painesensori varoittaa, jos painat liian kovaa harjatessa. Se myös hidastaa harjausnopeutta tarvittaessa Ajastintoiminto ohjaa harjaamaan suositusten mukaisesti kaksi minuuttia (30 sekuntia / leukaneljännes) Takuu 2 vuotta Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

119.00 €

Lahjapaketti

Valitsemalla paketointipalvelumme, toimitamme tuotteet valmiiksi paketoituna. Tyylikäs paketti on varustettu saatteella ja voidaan toimittaa halutessasi suoraan lahjan saajalle (muista valita toimitusosoite tilauksessa)!

5.90 €

Opalescence Valkaiseva herkille hampaille

Vaalentava hammastahna herkille hampaille. Sisältää natriumfluoridin lisäksi kaliumnitraattia, joka vähentää vihlonnan vaikutuksia tehokkaasti. Ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen hampaan kiilteeseen poistaen samalla pinnallisia värjäymiä. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti ehkäisee vihlontaa Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

20.90 €

Opalescence Valkaiseva hammastahna

Vaalentava hammastahna, jonka ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen kiilteeseen. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. Opalescence hammastahnan erikoisuus on lisäksi pinnallisten värjäymien poisto hyvin alhaisilla hankausominaisuuksilla. Tämä lisää suojaa erityisesti hammaskaulojen kulumien varalta. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

20.90 €

ORAL-B SMART 4900DUO SÄHKÖHAMMASHARJA TUPLARUNGOLLA

Oral-B-kaksoispakkaus sisältää kaksi valkoista Smart PRO4900 Duo -sähköhammasharjarunkoa, kaksi CrossAction-harjaspäätä sekä yhden latausaseman. Ihanteellinen perheille tai pariskunnille, vaikka lahjaksi. Söhköhammasharjoissa on kolme harjausohjelmaa, ajastin sekä paineentunnistusominaisuus. Voit yhdistää laitteen puhelimen Oral-B-sovellukseen ja saada reaaliaikaista opastusta ja palautetta Monipuolisen Smart PRO4900 Duo -sähköhammasharjan päivittäinen puhdistusohjelma sekä pyöreä harjaspää poistavat plakkia tehokkaasti ja valkaisevat hampaita hellävaraisesti pinnallisia värjäytymiä poistamalla. Ikenienhoito-ohjelmalla voit hieroa ikeniä hellävaraisesti. Patentoitu painesensori hidastaa harjan liikkeitä ja ilmoittaa merkkivalolla, mikäli harjaat liian kovaa. - Litiumi-akulla ja Premium laturilla. - 3D-teknologia, 8 800 värähdystä, 40 000 sykähdystä, - Ammattimainen ajastin, - Näkyvä paineentunnistin valolla Takuu 2 vuotta. Toimitusaika 2-3 vuorokautta, lahjapakettina 4-5 vuorokautta.

189.00 €

ORAL-B SMART 5900DUO SÄHKÖHAMMASHARJA TUPLARUNGOLLA UUTUUS!

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA SMART5900DUO.  Oral-B kaksoispakkaus sisältää kaksi Smart-sähköhammasharjarunkoa, musta ja valkoinen, kaksi CrossAction-harjaspäätä sekä yhden latausaseman. Mukana myös matkakotelo. Näkyvä paineentunnistin sekä ajastin. Loistava idea lahjaksi pariskunnille tai perheille. 5900 -sähköhammasharjan sulavalinjainen runko-osa parantaa harjaustapojasi. Voit yhdistää sen puhelimen Oral-B-sovellukseen ja saada reaaliaikaista opastusta ja palautetta, jotta voit harjata paremmin. Hammasharja auttaa suojaamaan herkkiä ikeniä patentoidun paineentunnistusteknologian avulla, joka hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa.  Suojaa ikeniäsi: paineentunnistin hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa Valkaisee hampaita hellävaraisesti ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä Kahden minuutin ammattimaisen ajastimen avulla tiedät harjaavasi juuri sopivan ajan 5 harjaustilaa mukaan lukien valkaisu, ikenien hoito ja hellävarainen Bluetooth-liitettävyys ja Oral-B sovellus - parempi harjaustulos reaaliaikaisen palautteen ansiosta Litiumi-akulla ja Premium laturilla.  3D-teknologia, 8 800 värähdystä, 40 000 sykähdystä,  Ammattimainen ajastin,  Näkyvä paineentunnistin valolla Tuotteella 2-vuoden takuu. Toimitusaika 2-3 arkipäivää, lahjapakettina 4-5 vuorokautta.

199.00 €

ORAL-B GENIUS X 20900DUO TUPLARUNKO SÄHKÖHAMMASHARJA UUTUUS!

Oral B:n uutuus pariskunnille tai perheille. Kaksi huippukonetta samassa paketissa. Loistava lahjaidea! Rajoitettu saatavuus. Molemmat mallit ovat varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Desing Midnight Black ja Rose Gold Sisältö: 2 runko-osaa ajastimilla (musta ja ruusukultainen), 1 laturi, 2 vaihtoharjaa, 1 matkakotelo. Toimitusaika 2-3 arkipäivää, lahjapakettina 4-5 vuorokautta.

319.00 €