Hammaslääkäripelko

Hammaslääkäripelkoisen potilaan hammashoito


Hammaslääkäripelko on hyvinkin yleinen haaste suun terveydenhuollossa. Siitä kärsivät niin aikuiset kuin lapsetkin.

Pahimmillaan pelko estää potilasta hakeutumasta hoitoon ajoissa, jolloin tarvittavat toimenpiteet vain vaikeutuvat ja pitkittyvät.

Krooniset bakteeritulehdukset hampaistossa ovat hyvinkin usein täysin oireettomia ja niillä on yhteys suoraan yleiseen terveydentilaan.

Tärkeintä hoidossa on luottamus ja tunne siitä, että potilaana hallitsee hoitotilannetta. Hammaslääketiede on kehittynyt viime vuosikymmeninä valtavasti. Yhdenkään potilaan ei kuuluisi enää kärsiä pelosta.

Hoitokäynti

Ensimmäisellä hoitokäynnillä yleensä kokeillaan kuinka hoito onnistuu. Useimmin hoito onnistuu kun potilas saa luottamuksen hoitoon.

Esilääkitys

Tarvittaessa pelkoa voidaan hallita lääkkeellisin menetelmin. Pieni annos rauhoittavaa lääkitystä ennen hoitoa taltuttaa yleensä kovimmankin pelon.

 Jatkohoitoon ohjaus

Mikäli hoito ei onnistu esilääkityksestä huolimatta, tehdään lähete anestesiassa eli nukutuksessa tapahtuvaan hammashoitoon.

" Säännölliset kontrollit ja määräaikaistutkimukset ovat kulmakivi pelkopotilaan laadukkaassa hammashuollossa. Näin selvitään yksinkertaisilla hoitotoimenpiteillä ennen kuin ajaudutaan vaikeisiin toimenpiteisiin, kuten hampaan poistoon "

Tutustu myös verkkokaupan suunhoitotuotteisiin!

ORAL-B GENIUS X MUSTA SÄHKÖHAMMASHARJA + MATKAKOTELO UUTUUS!

Oral-B:n huippumalli, joka on varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Midnight Black design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

179,00 €

ORAL-B GENIUS X RUUSUKULTA SÄHKÖHAMMASHARJA + MATKAKOTELO UUTUUS!

Oral-B:n huippumalli, joka on varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea ruusukultainen design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

179,00 €

Oral-B Genius X 20100S valkoinen

Liiketunnistimilla ja tekoälyllä varustettu Oral-B Genius X 20100S -sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjausta. Erinomainen puhdistustulos ja terveemmät ikenet.  mullistava iensuojatekniikka, 360 SmartRing ja paineentunnistin hidastaa automaattisesti harjan liikkeitä ja hälyttää visuaalisesti.  Oral-B CrossAction -vaihtoharjan täydelliseen kulmaan asetetut harjakset auttavat puhdistamaan hampaat perusteellisesti.  Kuusi harjaustilaa, mukaan lukien ikenien hoito, hellävarainen, valkaisu ja kielen puhdistus.  Premium-matkakotelo lataa hammasharjan ja älypuhelimen samanaikaisesti.  Litiumioniakun ansiosta voit harjata kaksi viikkoa yhdellä latauksella.  Sisältö: 1 valkoinen runko-osa, 2 vaihtoharjaa, litiumioniakku, 1 kätevä matkakotelo.  Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

179,00 €

ORAL-B GENIUS 10200W SÄHKÖHAMMASHARJA RUUSUKULTA

Tavallista tehokkaampi Premium sähköhammasharja, joka on varustettu älykkäällä harjausjärjestelmällä Gum Guard -teknologialla. 360 SmartRing ja paineentunnistus automaattisella hälytyksellä ja hidastuksella, jos harjauksen paine on liiallinen Kestävä litiumioniakku 58500 harjausliikettä minuutissa Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Takuu 2 vuotta Hienostunut ruusukultainen design Saatavana rajoitetusti. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

175,00 €

ORAL-B GENIUS X PINK ART SÄHKÖHAMMASHARJA

Oral-B:n Black Art-sähköhammasharjan sisarmalli, joka on  varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Blush Pink design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää. ERIKOISHINTA, VOIMASSA NIIN KAUAN KUIN TUOTETTA VARASTOSSA!

149,00 €