Hammaslääkäripelko

Hammaslääkäripelkoisen potilaan hammashoito


Hammaslääkäripelko on hyvinkin yleinen haaste suun terveydenhuollossa. Siitä kärsivät niin aikuiset kuin lapsetkin.

Pahimmillaan pelko estää potilasta hakeutumasta hoitoon ajoissa, jolloin tarvittavat toimenpiteet vain vaikeutuvat ja pitkittyvät.

Krooniset bakteeritulehdukset hampaistossa ovat hyvinkin usein täysin oireettomia ja niillä on yhteys suoraan yleiseen terveydentilaan.

Tärkeintä hoidossa on luottamus ja tunne siitä, että potilaana hallitsee hoitotilannetta. Hammaslääketiede on kehittynyt viime vuosikymmeninä valtavasti. Yhdenkään potilaan ei kuuluisi enää kärsiä pelosta.

Hoitokäynti

Ensimmäisellä hoitokäynnillä yleensä kokeillaan kuinka hoito onnistuu. Useimmin hoito onnistuu kun potilas saa luottamuksen hoitoon.

Esilääkitys

Tarvittaessa pelkoa voidaan hallita lääkkeellisin menetelmin. Pieni annos rauhoittavaa lääkitystä ennen hoitoa taltuttaa yleensä kovimmankin pelon.

 Jatkohoitoon ohjaus

Mikäli hoito ei onnistu esilääkityksestä huolimatta, tehdään lähete anestesiassa eli nukutuksessa tapahtuvaan hammashoitoon.

" Säännölliset kontrollit ja määräaikaistutkimukset ovat kulmakivi pelkopotilaan laadukkaassa hammashuollossa. Näin selvitään yksinkertaisilla hoitotoimenpiteillä ennen kuin ajaudutaan vaikeisiin toimenpiteisiin, kuten hampaan poistoon "

Tutustu myös verkkokaupan suunhoitotuotteisiin!

Oral-B Genius X 20100S valkoinen

Liiketunnistimilla ja tekoälyllä varustettu Oral-B Genius X 20100S -sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjausta. Erinomainen puhdistustulos ja terveemmät ikenet.  mullistava iensuojatekniikka, 360 SmartRing ja paineentunnistin hidastaa automaattisesti harjan liikkeitä ja hälyttää visuaalisesti.  Oral-B CrossAction -vaihtoharjan täydelliseen kulmaan asetetut harjakset auttavat puhdistamaan hampaat perusteellisesti.  Kuusi harjaustilaa, mukaan lukien ikenien hoito, hellävarainen, valkaisu ja kielen puhdistus.  Premium-matkakotelo lataa hammasharjan ja älypuhelimen samanaikaisesti.  Litiumioniakun ansiosta voit harjata kaksi viikkoa yhdellä latauksella.  Sisältö: 1 valkoinen runko-osa, 2 vaihtoharjaa, litiumioniakku, 1 kätevä matkakotelo.  Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

179,00 €

ORAL-B GENIUS 10200S SÄHKÖHAMMASHARJA VALKOINEN

Oral-B GENIUS 10200s White - Oral-B:n ensimmäinen älykäs harjausjärjestelmä Gum Guard -teknologialla, joka auttaa harjaamaan hammasläärien suosittelemalla tavalla.  Mullistava Gum Guard -teknologia. 360 SmartRing ja paineentunnistin hälyttää ja hidastaa hammasharjan liikkeitä, jos harjaat liian voimakkaasti ja ilmoittaa, mistä harjaat liikaa. Sisältää litiumioniakun, joka kestää yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella. 58 500 harjausliikettä minuutissa ( 10 500 pyörivää liikettä ja 48 000 sykäystä). Harjaustilat: Päivittäinen puhdistus, Plakin poisto, Sensitive, Valkaisu, Pro Clean-tehopuhdistus, Kielen puhdistus. Valkaisee hampaita hellävaraisesti ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä. Pakkauksessa mukana kaksi Oral-B vaihtoharjaa. takuu 24kk. https://www.youtube.com/watch?v=G5aJEHvZL4Q Toimitusaika 2-3 arkipäivää, lahjapaketoituna 4-5 arkipäivää.

169,00 €

ORAL-B GENIUS X 20900DUO TUPLARUNKO

Oral B:n uutuus pariskunnille tai perheille. Kaksi huippukonetta samassa paketissa. Loistava lahjaidea! Rajoitettu saatavuus. Molemmat mallit ovat varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Desing Midnight Black ja Rose Gold Sisältö: 2 runko-osaa ajastimilla (musta ja ruusukultainen), 1 laturi, 2 vaihtoharjaa, 1 matkakotelo. Toimitusaika 2-3 arkipäivää, lahjapakettina 4-5 vuorokautta.

319,00 €

ORAL-B GENIUS 10200W SÄHKÖHAMMASHARJA RUUSUKULTA

Tavallista tehokkaampi Premium sähköhammasharja, joka on varustettu älykkäällä harjausjärjestelmällä Gum Guard -teknologialla. 360 SmartRing ja paineentunnistus automaattisella hälytyksellä ja hidastuksella, jos harjauksen paine on liiallinen Kestävä litiumioniakku 58500 harjausliikettä minuutissa Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Takuu 2 vuotta Hienostunut ruusukultainen design Saatavana rajoitetusti. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

175,00 €

ORAL-B GENIUS X BLACK ART SÄHKÖHAMMASHARJA

Oral-B:n huippumalli, joka on varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saavuttamiseksi.  Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Midnight Black design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää. Erikoistarjous niin kauan kuin tuotetta riittää (ovh 219€)!

199,00 €

ORAL-B GENIUS X PINK ART SÄHKÖHAMMASHARJA

Oral-B:n Black Art-sähköhammasharjan sisarmalli, joka on  varustettu liiketunnistimilla, tekoälyllä ja huikealla teholla. Sähköhammasharja tunnistaa harjaustyylin ja ohjaa harjausta optimaalisen tuloksen saamiseksi. Kuusi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Pro Clean, Hellävarainen, Valkaisu, Ikenien hoito ja Kielen puhdistus Oikomishoidon yhteydessä oivallinen, koska voidaan käyttää hellempiä ja lyhyempiä ohjelmia välipesujen yhteydessä Lataava matkakotelo Jopa kaksi viikkoa kestävä litiumioniakku 360 SmartRing ja paineen tunnistus, joka ohjaa voiman käyttöä Automaattinen hidastus ja visuaalinen hälytys, jos painetta on liikaa Takuu 2 vuotta Upea Blush Pink design Kehittynyt ja hienostunut älyhammasharja pitkäkestoisella akulla. Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

189,00 €

ORAL-B GENIUS 10000N SÄHKÖHAMMASHARJA VALKOINEN

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA GENIUS 10000N.  Uusi 15% tehokkaampi Genius. Äykäs harjausjärjestelmä Gum Guard -teknologialla, joka auttaa harjaamaan hammasläärien suosittelemalla tavalla. Ainutlaatuinen paikannusteknologia ja pyöreä harjaspää. Todella laadukas sähköhammasharja ammattimaiseen puhdistukseen. Edistynyt hammasharja suojaa herkkiä ikeniä ja auttaa ehkäisemään ienongelmia: mullistava Gum Guard -teknologia, 360 SmartRing ja paineentunnistin hälyttää ja hidastaa hammasharjan liikkeitä, jos harjaat liian voimakkaasti ja ilmoittaa, mistä harjaat liikaa, jotta saat hellävaraisemmat harjaustottumukset. GENIUS 10000N White sisältää litiumioniakun, joka kestää yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella. Takuu 2 vuotta. Toimitusaika 2-3 arkipäivää, lahjapakettina 4-5 arkipäivää. Erikoistarjous niin kauan kuin tuotetta riittää!!

159,00 €