KALVO-OIKOMISHOITO

Hampaiden oikomishoitoa voidaan toteuttaa myös aikuisiällä.

Kalvo-oikomishoidolla hampaiden asemia ja asentoja voidaan muokata läpi elämän ja mikä parasta, lähes näkymättömästi! 

Virheasennot hampaissa vaikuttavat purentaan, hampaiden reikiintymiseen ja puhdistettavuuteen. Väärässä asemassa oleva hammas on usein tapaturma-altis. Nuorilla aikuisilla hampaiden virheasennot vaikuttavat itsetuntoon.

Ennen jokaista hoitoa hampaisto jäljennetään ja tehdään 3D hoitosuunnitelma. 

Tyypillinen potilas on nuori aikuinen, jolla on pieni, mutta häiritsevä ahtaus hampaistossa, useimmiten yläkaarella. Oikomishoidon syy voi olla esteettinen tai toiminnallinen. 

Ahtaalla olevat hampaat ovat myös vaikeita pitää puhtaana ja ne reikiintyvät helpommin. Epätasapainossa oleva purenta voi aiheuttaa leukanivel- ja puremalihasvaivoja.

HAAVEENA SUORAT HAMPAAT?

BRILLIANT SMILE VALKAISUNAUHA - STRIPSI

Brilliant Smile Whitening Evo on 6% vetyperoksidipohjainen valkaisunauha hampaiden valkaisuun kotona.  Valkaisunauha on turvallinen, tehokas ja helppo käyttää. Ohut, läpinäkyvä muovinauha, jonka toisella puolella on valkaisugeeli, asetetaan suoraan hammasrivin päälle!  Valkaisunauhaa käytetään 1-2 tuntia päivässä maksimissaan kahden viikon ajan. Pakattu yksittäin pieneen pussiin. Yhdessä pussissa on valkaisunauhat sekä ylä- että alaleuan hampaille. Pakkauksessa on 14 pussia, jotka riittävät kahden viikon valkaisuun valkaisukertaan. pH 7. Säilytetään jääkaapissa. Varmista tuotteen sopivuus itsellesi hammaslääkäriltäsi tai suuhygienistiltäsi. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

139,00 €

BLANCONE DUETTO valkaisevat hammastahnat

Loistava tuote kun haluat päästä hampaiden valkaisussa helpolla ilman erillisiä valkaisulusikoita tai käyntejä vastaanotolla! Tuote soveltuu erinomaisesti myös valkaisutuloksen ylläpitoon. Yksinkertainen käyttää: Mikäli haet tehokasta valkaisua, käytä Tuubi 1 (Duetto Active) kahden viikon ajan kahdesti vuorokaudessa, jonka jälkeen Tuubi 2 (Duetto Care) vielä kahden viikon ajan. Jos taas haluat ylläpitää esim. suuhygienistin tekemää valkaisua, käytä Tuubi 1 (Duetto Active) aamuisin ja Tuubi 2 (Duetto Care) iltaisin. Tuotepakkaus sisältää yhden tuubin valkaisevaa ainesosaa ja yhden tuubin hoitavaa/valkaisua ylläpitävää ainesosaa. Tuubi 1 : Duetto Active tahna poistaa plakin, värjäymät ja valkaisee hampaat. Sisältää Fluoria 1000ppm. Tuubi 2 : Duetto Care elvyttää ja hoitaa hampaan kiillettä sekä kiilloittaa sitä. Sisältää Fluoria 1000ppm.  Kahden viikon käytön jälkeen suosittelemme harjaamaan hampaat vähintään kerran vuorokaudessa normaalilla hammastahnalla. Varmista tuotteen sopivuus suuhygienistiltäsi tai hammaslääkäriltäsi. Toimitusaika 4-5 arkipäivää. BlancOne®-valkaisuhoito tarjoaa turvallisen ja tehokkaan hampaanvalkaisun EU-direktiivin ja Scientific Committee for Consumer Safety (SCCS) ohjeiden mukaisesti.

69,00 €

Opalescence Go 6 % Kotivalkaisu Minttu TUPLAPAKKAUS

Opalescence kotivalkaisu 2-pakkaus. Valmiit valkaisulusikat helppoon ja tehokkaaseen kotivalkaisuun. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä. Yksi paketti sisältää neljä kappaletta yläkaaren ja neljä kappaletta alakaaren lusikoita. Näillä voit valkaista molemmat kaaret valkoisiksi neljä kertaa tai vaihtoehtoisesti vain yläkaarta jopa 8 kertaa. Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Raikas mintunmaku. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Toimitusaika 1-3 vuorokautta.

179,00 €

POLA LED valkaisulusikka + Geeli

LED valolla tehostettu hampaiden valkaisusarja, jossa kaikki valmiina todella tehokkaaseen hampaiden valkaisuun kotona. Tällä tuotteella onnistut varmasti. Valkaise hampaasi kotona silloin kun sinulle sopii! Hoitojakso: 1 x 10 min tai 2 x 15 min päivittäin viiden päivän ajan. Ei tarvetta henkilökohtaiselle lusikalle. Turvallista, nopeaa ja helppoa hampaidenvalkaisua.  Led-valkaisulusikka on helppokäyttöinen, johdoton ja ladattava.  PolaDay-valkaisugeelissä on korkea vesipitoisuus, mikä estää hampaan kuivumista ja vähentää sensitiivisyyttä.  Neutraali pH.  Geeli vapauttaa fluoridia, mikä vähentää postoperatiivista sensitiivisyyttä. Korkea viskositeetti ja tahmea koostumus - helppo levittää ja pysyy lusikassa käsittelyn aikana.  Vaikuttava aine 6 % vetyperoksidi. Pola Light 6 % -pakkaus sisältää: 1 x Pola LED-suukappale, 4 x 3 g Pola Day -valkaisuruisku, 1 x USB-latausjohto, 1 x käyttöopas. Varastotuote, toimitusaika 1-5 arkipäivää.

199,00 € 203,00 €

Opalescence Valkaiseva Hammastahna 2-Pakkaus

Vaalentava hammastahna, jonka ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen kiilteeseen. Erinomainen kun halutaan säilyttää hampaiden valkaisun tulos. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. Opalescence hammastahnan erikoisuus on lisäksi pinnallisten värjäymien poisto hyvin alhaisilla hankausominaisuuksilla. Tämä lisää suojaa erityisesti hammaskaulojen kulumien varalta. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti erinomainen tuote pitämään yllä valkaisutulosta Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

57,00 €

Yotuel Dental Pen valkaisukynä 0,3%

Yotuel hampaiden valkaisukynä valkaisee hymyn poistaen värjäytymät ja tummentumat nopeasti ja turvallisesti. Mintunmakuinen geeli raikastaa hengityksen. Ihanteellinen myös oikomishoidon aikana .  Vaikuttava aine: karbamidiperoksidi (0,3 %).  Sisältää kaliumfluoridia 1470 ppm. Vain aikuisille.  levitä ohut kerros geeliä hampaille.  Anna geelin vaikuttaa 15 minuuttia.  Älä syö, juo tai tupakoi, kun geeli on hampaissa.  Geeli haihtuu hitaasti 15 minuutin kuluttua (halutessasi huuhtele vedellä.)  Pakkausmateriaali on FSC -sertifioiduista metsistä, kierrätysmateriaalista. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

86,00 €

Opalescence Go 6% minttu 10kpl+20ml valkaiseva tahna

Uusi "perhepakkaus", jossa 10kpl valmiita valkaisulusikoita sekä valkaiseva hammastahna! Lusikoita voidaan käyttää molempiin kaariin, jolloin näkyvää yläkaarta voidaan valkaista suhteessa enemmän alakaareen nähden. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä.  Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Raikas mintunmaku. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Sisältää 20ml Opalescence valkaisevan hammastahnan! Täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

199,00 €

Hampaiden valkaisusivellin

Uusi tuote SDI:ltä todella helppoon hampaiden kotivalkaisuun! Tämän tuotteen kanssa ei tarvita valkaisulusikoita lainkaan. Tuote yksinkertaisesti sivellään suoraan hampaan pinnalle ja annetaan vaikuttaa. Pola Luminaten voit annostella milloin vain päivän tai yön aikana, täysin huomaamaton suussa. Valkaisulusikoita ei tarvita, nopeaa ja helppoa valkaisua.  Vain 30 min kahdesti päivässä.   Matala viskositeetti ja nopeasti kuivuva geeli mahdollistaa kalvon muodostumisen hampaan pinnalle lyhyellä kuivumisajalla.  5,5 ml riittää noin 60 applikaatioon.  Sisältää fluoridia, mikä vähentää postoperatiivista sensitiivisyyttä. Vaikuttava aine 6 % vetyperoksidi. Toimitusaika 2-3 vrk.

107,90 €

Opalescence Go 6 % kotivalkaisu meloni

Valmiit valkaisulusikat helppoon ja tehokkaaseen kotivalkaisuun. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä. Yksi paketti sisältää neljä kappaletta yläkaaren ja neljä kappaletta alakaaren lusikoita. Näillä voit valkaista molemmat kaaret valkoisiksi neljä kertaa tai vaihtoehtoisesti vain yläkaarta jopa 8 kertaa. Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Melonin makuinen. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

119,00 €

Opalescence Go 6 % kotivalkaisu minttu

Valmiit valkaisulusikat helppoon ja tehokkaaseen kotivalkaisuun. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä. Yksi paketti sisältää neljä kappaletta yläkaaren ja neljä kappaletta alakaaren lusikoita. Näillä voit valkaista molemmat kaaret valkoisiksi neljä kertaa tai vaihtoehtoisesti vain yläkaarta jopa 8 kertaa. Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Raikas mintunmaku. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

99,00 € 119,00 €

Opalescence 2-pakkaus herkille hampaille.

Vaalentava hammastahna herkille hampaille. Erinomainen kun halutaan säilyttää hampaiden valkaisun tulos. Sisältää natriumfluoridin lisäksi kaliumnitraattia, joka vähentää vihlonnan vaikutuksia tehokkaasti. Ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen hampaan kiilteeseen poistaen samalla pinnallisia värjäymiä. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti ehkäisee vihlontaa Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

59,00 €

White Class PF 6 % valkaisuaine muotteihin

Geelimäinen valkaisuaine valkaisulusikoihin.  6 % vetyperoksidigeeli on suosittu potilailla, jotka haluavat käyttää valkaisumuotteja mahdollisimman lyhyen ajan. Yksi tunti päivässä riittää hyvään tulokseen. Pakkaus sisältää 4 ruiskua ja riittää 8-12 päivän käsittelyyn. Kaliumnitraatin ja fluorin lisäksi se sisältää kalsiumia sensitiivisyyden vähentämiseksi. • sitkeä viskositeetti • sisältää vettä yli 20 % • sisältää kaliumnitraattia, fluoria ja kalsiumia • neutraali pH • dokumentoidusti turvallinen ja tehokas • täyttää EU:n kosmetiikkadirektiivin vaatimukset Lusikan koosta riippuen materiaali riittää noin neljään lusikkaan. Vaikuttava aine: 6 % vetyperoksidi. Sisältää: Kaliumnitraattia ja fluoria. Käyttö: 1h 30 min/päivä White Class PF 6 %, 4 x 3 g Sisältää: annostelukärjet 4 kpl ja lusikkakotelo. Varastotuote, toimitusaika 1-5 arkipäivää.

165,00 €

Opalescence Valkaiseva hammastahna

Vaalentava hammastahna, jonka ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen kiilteeseen. Erinomainen kun halutaan säilyttää hampaiden valkaisun tulos. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. Opalescence hammastahnan erikoisuus on lisäksi pinnallisten värjäymien poisto hyvin alhaisilla hankausominaisuuksilla. Tämä lisää suojaa erityisesti hammaskaulojen kulumien varalta. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

29,90 €

  Suunnittelu

  Oikomishoidon suunnitelma tehdään erillisellä 3D ohjelmalla, johon potilas saa omat tunnukset. Hoitoa voidaan seurata kotona 3D kuvin. 

  Ohjelmassa potilas pystyy itse näkemään muutokset kalvo kalvolta hoidon alusta sen loppumiseen saakka.


  Yleisin syy hoidolle on ahtaus. Tilaa hammaskaarelle saadaan poistamalla hampaita, levittämällä kaarta tai tekemällä pieniä hiontoja/kiilloituksia hammasvälein. 

  Toteutus

  Kun tarvittava tila saadaan luotua kaarelle, voidaan hampaat siirtää siististi paikalleen. Kalvosarja sisältää tyypillisesti 20-26 kpl kalvoja/kaari, joita potilas pitää ohjeen mukaan. Yleensä hoitoajat ovat 10-12kk, hyvin pienissä muutoksissa vähemmän. 

  Oikomishoito vaatii potilaalta motivaatiota ja sitoutumista hoitoon. Alkutotuttelun jälkeen hoito etenee yleensä omalla painollaan ilman suurempia ponnisteluita. Kontrollikäynneillä seurataan hoidon etenemistä.

  Oikomishoito vaatii aikaa, mutta lopputulos palkitsee kun hoito saadaan valmiiksi. Oikomishoidon jälkeen useimmat potilaat haluavat vielä valkaista hampaat.

  Oikomishoidon kulku

  Ensimmäinen vastaanotto

  Konsultaatiokäynti, jossa käydään läpi oikomishoitoon soveltuvuus ja hoidon tarve sekä potilaan toiveet.

  Valokuvaus

  Purenta ja hampaisto valokuvataan.

  Jäljentäminen ja röntgenkuvaus

  Hampaisto tarkkuusjäljennetään tai skannataan. Leukaperät kuvannetaan röntgenillä.

   Hoitosuunnitelma

  3D-suunnitelma lähetetään potilaalle, jossa käydään läpi hoidon vaiheet ja tavoite.

  Hoito alkaa

  Ensimmäisellä vastaanotolla hampaisiin tehdään oikomishoidon vaatimia toimenpiteitä, kuten hiontoja ja muovisia otepintoja. Tässä vaiheessa potilas saa ensimmäiset kalvot kotiin.

  Kontrollikäynnit

  Vastaanotot ovat tyypillisesti 1.5-2kk välein.

   Lopputarkastus ja retentioon siirtyminen

  Kun oikomishoidon tulos on haluttu, hampaisto jäljennetään uudelleen ja tilataan retentio, joka ankkuroi hampaat lopulliseen asemaan.

  Retention kiinnitys ja lopputarkastus

  Retention saavuttua hammaslaboratoriosta, se kiinnitetään hampaisiin. Vaihtoehtoisesti retentio voidaan toteuttaa myös kalvoilla tai purentakiskolla.  

  Lopuksi hampaisto valokuvataan.

  Oikomishoito kalvoilla

  Kalvo-oikomishoidon etuna on normaali hampaiden puhdistettavuus ja käytössä ne ovat lähes huomaamattomia.

  Potilas vaihtaa kalvoja kotonaan suunnitelman mukaisesti, jolloin hoito aktivoituu aina eteenpäin. Kalvojen vaihdot ovat pääosin 10-14 vuorokauden välein.

  Kalvo-oikomishoidon etuna on kunnollinen suunnittelu-ohjelma, jolla voidaan siirtää, kiertää ja tehdä lähes mitä vain yksittäiselle hampaalle. 3D suunnittelun avulla purenta saadaan säädettyä juuri halutuksi.

  Oikomishoito perinteisin kojein

  Hampaiden oikomishoitoa voidaan toteuttaa myös perinteisin kojein. Hoidossa hampaiden pintaan liimataan metalliset braketit, joihin kiinnitetään kumisilla ligatuurilla metallinen kaari. Kontrollikäynneillä metallinen kaarilanka vaihdetaan uuteen.

  Tälläkin hoidolla hammaskaarista saadaan tasaiset ja siistit. Hoito yleensä kestää hivenen kauemmin ja hampaiden puhdistettavuus on haasteellisempaa.

  Hampaiden oikomishoitoa voidaan toteuttaa sekä perinteisillä kiinteillä kojeilla tai lähes näkymättömillä kalvoilla. Kalvo-oikomishoidon suurin etu potilaalle on hampaiden puhdistettavuus ja kojeiden näkymättömyys.

  HAAVEENA SUORAT HAMPAAT?

  Tutustu oikomishoidon kalvojen valmistajiin!

  Straumann valmistajan oikomishoidon kalvo. Hyvin näkymätön ja miellyttävä käyttää. Saksalaista laatua.

  Tutustu järjestelmään!

  Suurimman valmistajan Amerikkalainen kalvojärjestelmä. Miljoonia tyytyväisiä oikomishoidettuja potilaita.

  Lue lisää!

  Kysy hampaiden oikomishoidosta

  Haluatko tarkentavaa tietoa hampaiden oikomishoidosta? Jätä kysymyksesi suoraan tähän tai varaa aikasi konsultaatioon. Vastaamme 24h kuluessa sähköpostitse. Mikäli viesti ei näy, muistathan tarkastaa roskapostikansion.

  Ethän lähetä arkaluontoista tietoa terveydestäsi.

  ORAL-B iO 7 UUTUUS

  ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 7 VALKOINEN.  Oral B iO Series 7 -sähköhammasharja tarjoaa hampaillesi luksusluokan hoidon. Sähköhammasharjassa on viisi eri harjaustilaa jokaiseen tilanteeseen, loistava akunkesto, tekoälyllä varustettu LED-näyttö sekä ajastin.  40 minuutin akunkesto pikalatauksella, joka tarkoittaa 10vrk pesuja! 34 800 mikrovärärähdystä/min Viisi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Hellävarainen, Intensiivinen, Ienhoito sekä Valkaiseva. 2 min ajastin, muistutus 30 s välein  Paineenhallintajärjestelmä luo turvallisuutta herkille ikenille ja ienvetäymille Paino: 509 g Älykäs LED-näyttö Myyntipakkaus sisältää: iO7-harja sekä kaksi harjaspäätä Laadukas matkakotelo Laturi Harjaspään pidike Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 arkipäivää.

  249,00 €

  ORAL-B IO4S SÄHKÖHAMMASHARJA BLACK

  iO 4 -sähköhammasharja black design. ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti NELJÄSTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO4 runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 laturi Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk.

  159,00 €

  ORAL-B IO4 SÄHKÖHAMMASHARJA WHITE

  iO 4 -sähköhammasharja  ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti NELJÄSTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO4 runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 laturi Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk.

  149,00 €

  ORAL-B IO4 SÄHKÖHAMMASHARJA LAVENDER

  iO 4 -sähköhammasharja pirteällä värityksellä. ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti NELJÄSTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO4 runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 laturi Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk.

  149,00 €

  ORAL-B IO5S SÄHKÖHAMMASHARJA WHITE

  Oral-B IO5S White TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi harjaamatta ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti VIIDESTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO5-runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 matkakotelo, 1 laturi, 1 vaihtoharjan pidike Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk

  189,00 €

  ORAL-B IO5S SÄHKÖHAMMASHARJA PINK

  Oral-B IO5S PINK TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi harjaamatta ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti VIIDESTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO5-runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 matkakotelo, 1 laturi, 1 vaihtoharjan pidike Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk

  189,00 €

  ORAL-B IO5S SÄHKÖHAMMASHARJA BLACK

  Oral-B IO5S Black design TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi harjaamatta ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti VIIDESTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO5-runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 matkakotelo, 1 laturi, 1 vaihtoharjan pidike Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk

  189,00 €

  ORAL-B IO6 SÄHKÖHAMMASHARJA (valkoinen)

  ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 6 SENSITIVE EDITION VALKOINEN. Kaikkien aikojen paras puhdistus mullistavalla iO-tekniikalla. Ammattimainen puhtauden tuntu ja hellävarainen harjauskokemus parannetuilla tekoäly- ja seurantaominaisuuksilla. Oral-B on luonut omaa luokkaansa olevan harjauskokemuksen. Siinä ei ole kyse pelkästään edistyneestä tekniikasta vaan maailmanluokan insinööritaidosta, joka mahdollistaa elämäsi perusteellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen. Sulavalinjaisen muotoilun taakse kätkeytyy tämän hetken kysytyin tekniikka. Suunniteltu herkille hampaille ja ikenille. Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖ antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä VIISI ÄLYKÄSTÄ HARJAUSTILAA joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Erittäin hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu. Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 vuorokautta.

  199,00 €

  ORAL-B IO6 SÄHKÖHAMMASHARJA (harmaa)

  ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 6 SENSITIVE EDITION HARMAA Kaikkien aikojen paras puhdistus mullistavalla iO-tekniikalla. Ammattimainen puhtauden tuntu ja hellävarainen harjauskokemus parannetuilla tekoäly- ja seurantaominaisuuksilla. Oral-B on luonut omaa luokkaansa olevan harjauskokemuksen. Siinä ei ole kyse pelkästään edistyneestä tekniikasta vaan maailmanluokan insinööritaidosta, joka mahdollistaa elämäsi perusteellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen. Sulavalinjaisen muotoilun taakse kätkeytyy tämän hetken kysytyin tekniikka. Suunniteltu herkille hampaille ja ikenille. Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖ antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä VIISI ÄLYKÄSTÄ HARJAUSTILAA joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Erittäin hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu. Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 vuorokautta.

  199,00 €

  ORAL-B IO6 SENSITIVE EDITION (pinkki)

  ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 6 SENSITIVE EDITION PINKKI.  Kaikkien aikojen paras puhdistus mullistavalla iO-tekniikalla. Ammattimainen puhtauden tuntu ja hellävarainen harjauskokemus parannetuilla tekoäly- ja seurantaominaisuuksilla. Oral-B on luonut omaa luokkaansa olevan harjauskokemuksen. Siinä ei ole kyse pelkästään edistyneestä tekniikasta vaan maailmanluokan insinööritaidosta, joka mahdollistaa elämäsi perusteellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen. Sulavalinjaisen muotoilun taakse kätkeytyy tämän hetken kysytyin tekniikka.  Suunniteltu herkille hampaille ja ikenille. Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖ antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä VIISI ÄLYKÄSTÄ HARJAUSTILAA joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Erittäin hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu. Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 vuorokautta.

  199,00 €