KALVO-OIKOMISHOITO

Hampaiden oikomishoitoa voidaan toteuttaa läpi elämän!

Kalvo-oikomishoidolla hampaiden asemia ja asentoja voidaan muokata myös aikuisiällä ja mikä parasta, lähes näkymättömästi! 

Tiesitkö, että virheasennot hampaissa vaikuttavat purentaan, hampaiden reikiintymiseen ja puhdistettavuuteen. Väärässä asemassa oleva hammas on usein myös tapaturma-altis. Nuorilla aikuisilla hampaiden virheasennot vaikuttavat itsetuntoon.

Tyypillinen potilas on nuori aikuinen, jolla on pieni, mutta häiritsevä ahtaus hampaistossa, useimmiten yläkaarella. Pienilläkin asennon muutoksilla on suuri vaikutus estetiikkaan.

Ahtaalla olevat hampaat ovat vaikeita pitää puhtaana ja ne reikiintyvät helpommin. Epätasapainossa oleva purenta voi puolestaan aiheuttaa leukanivel- ja puremavaivoja. Syy oikomishoidolle voi olla esteettinen ja/tai toiminnallinen.

HAAVEENA SUORAT HAMPAAT?

Kysy hammaslääkäriltä

Haluatko tarkentavaa tietoa hampaiden oikomishoidosta tai kenties varata ajan maksuttomaan konsultaatioon? Jätä viestisi tähän.

Ethän lähetä arkaluontoista tietoa terveydestäsi.

Testaa tulevaa hymyä

Kokeile INVISALIGN SmileView simulaattoria selfien avulla. Tulos näkyy yhdessä minuutissa! 

 

Kalvo-oikomishoidon eteneminen

Ensimmäinen vastaanotto

Konsultaatiokäynti, jossa käydään läpi soveltuvuus oikomishoitoon, hoidon tarve ja potilaan toiveet. Käynnillä tehdään kustannusarvio ja hoidon keston arvio.

Valokuvaus

Purenta ja hampaisto valokuvataan.

Jäljentäminen ja röntgenkuvaus

Hampaisto jäljennetään tarkkuusjäljennösaineella tai digitaalisesti. Leukaperät ja hampaisto kuvannetaan röntgenillä.

 Hoitosuunnitelma

3D-suunnitelma lähetetään potilaalle tutustuttavaksi.

Hoito alkaa

Ensimmäisellä vastaanotolla hampaisiin tehdään oikomishoidon vaatimia toimenpiteitä, kuten hiontoja ja muovisia otepintoja. Tässä vaiheessa potilas saa ensimmäiset kalvot kotiin.

Kontrollikäynnit

Vastaanotot ovat tyypillisesti 2kk välein. Näillä käynneillä hoitoon tehdään säätöä ja seurataan, että kaikki sujuu suunnitelman mukaisesti.

 Lopputarkastus ja retentioon siirtyminen

Kun oikomishoidon tulos on haluttu, hampaisto jäljennetään uudelleen ja tilataan retentio, joka ankkuroi hampaat uuteen asemaan.

Retention kiinnitys ja lopputarkastus

Retention saavuttua hammaslaboratoriosta, se kiinnitetään hampaisiin. Vaihtoehtoisesti retentio voidaan toteuttaa myös kalvoilla tai purentakiskolla.  

Lopuksi hampaisto valokuvataan.

Oikomishoito kalvoilla

Kalvo-oikomishoidon etuna on normaali hampaiden puhdistettavuus ja käytössä ne ovat lähes huomaamattomia.

Potilas vaihtaa kalvoja kotonaan suunnitelman mukaisesti, jolloin hoito aktivoituu aina eteenpäin. Kalvojen vaihdot ovat pääosin 10-14 vuorokauden välein.

Kalvo-oikomishoidon etuna on kunnollinen suunnittelu-ohjelma, jolla voidaan siirtää, kiertää ja tehdä lähes mitä vain yksittäiselle hampaalle. 3D suunnittelun avulla purenta saadaan säädettyä juuri halutuksi.

Hampaiden oikomishoitoa voidaan toteuttaa sekä perinteisillä kiinteillä kojeilla tai lähes näkymättömillä kalvoilla. Kalvo-oikomishoidon suurin etu potilaalle on hampaiden puhdistettavuus ja kojeiden näkymättömyys. Myös komplikaatioriskin tiedetään olevan pienempää.

Tutustu oikomishoidon kalvojen valmistajiin!

Straumann valmistajan oikomishoidon kalvo. Hyvin näkymätön ja miellyttävä käyttää. Saksalaista laatua.

Tutustu järjestelmään!

Suurimman valmistajan Amerikkalainen kalvojärjestelmä. Miljoonia tyytyväisiä oikomishoidettuja potilaita.

Lue lisää!

BRILLIANT SMILE VALKAISUNAUHA - STRIPSI

Brilliant Smile Whitening Evo on 6% vetyperoksidipohjainen valkaisunauha hampaiden valkaisuun kotona.  Valkaisunauha on turvallinen, tehokas ja helppo käyttää. Ohut, läpinäkyvä muovinauha, jonka toisella puolella on valkaisugeeli, asetetaan suoraan hammasrivin päälle!  Valkaisunauhaa käytetään 1-2 tuntia päivässä maksimissaan kahden viikon ajan. Pakattu yksittäin pieneen pussiin. Yhdessä pussissa on valkaisunauhat sekä ylä- että alaleuan hampaille. Pakkauksessa on 14 pussia, jotka riittävät kahden viikon valkaisuun valkaisukertaan. pH 7. Säilytetään jääkaapissa. Varmista tuotteen sopivuus itsellesi hammaslääkäriltäsi tai suuhygienistiltäsi. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

139,00 €

BLANCONE DUETTO valkaisevat hammastahnat

Loistava tuote kun haluat päästä hampaiden valkaisussa helpolla ilman erillisiä valkaisulusikoita tai käyntejä vastaanotolla! Tuote soveltuu erinomaisesti myös valkaisutuloksen ylläpitoon. Yksinkertainen käyttää: Mikäli haet tehokasta valkaisua, käytä Tuubi 1 (Duetto Active) kahden viikon ajan kahdesti vuorokaudessa, jonka jälkeen Tuubi 2 (Duetto Care) vielä kahden viikon ajan. Jos taas haluat ylläpitää esim. suuhygienistin tekemää valkaisua, käytä Tuubi 1 (Duetto Active) aamuisin ja Tuubi 2 (Duetto Care) iltaisin. Tuotepakkaus sisältää yhden tuubin valkaisevaa ainesosaa ja yhden tuubin hoitavaa/valkaisua ylläpitävää ainesosaa. Tuubi 1 : Duetto Active tahna poistaa plakin, värjäymät ja valkaisee hampaat. Sisältää Fluoria 1000ppm. Tuubi 2 : Duetto Care elvyttää ja hoitaa hampaan kiillettä sekä kiilloittaa sitä. Sisältää Fluoria 1000ppm.  Kahden viikon käytön jälkeen suosittelemme harjaamaan hampaat vähintään kerran vuorokaudessa normaalilla hammastahnalla. Varmista tuotteen sopivuus suuhygienistiltäsi tai hammaslääkäriltäsi. Toimitusaika 4-5 arkipäivää. BlancOne®-valkaisuhoito tarjoaa turvallisen ja tehokkaan hampaanvalkaisun EU-direktiivin ja Scientific Committee for Consumer Safety (SCCS) ohjeiden mukaisesti.

69,00 €

Opalescence Go 6 % Kotivalkaisu Minttu TUPLAPAKKAUS

Opalescence kotivalkaisu 2-pakkaus. Valmiit valkaisulusikat helppoon ja tehokkaaseen kotivalkaisuun. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä. Yksi paketti sisältää neljä kappaletta yläkaaren ja neljä kappaletta alakaaren lusikoita. Näillä voit valkaista molemmat kaaret valkoisiksi neljä kertaa tai vaihtoehtoisesti vain yläkaarta jopa 8 kertaa. Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Raikas mintunmaku. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Toimitusaika 1-3 vuorokautta.

179,00 €

POLA LED valkaisulusikka + Geeli

LED valolla tehostettu hampaiden valkaisusarja, jossa kaikki valmiina todella tehokkaaseen hampaiden valkaisuun kotona. Tällä tuotteella onnistut varmasti. Valkaise hampaasi kotona silloin kun sinulle sopii! Hoitojakso: 1 x 10 min tai 2 x 15 min päivittäin viiden päivän ajan. Ei tarvetta henkilökohtaiselle lusikalle. Turvallista, nopeaa ja helppoa hampaidenvalkaisua.  Led-valkaisulusikka on helppokäyttöinen, johdoton ja ladattava.  PolaDay-valkaisugeelissä on korkea vesipitoisuus, mikä estää hampaan kuivumista ja vähentää sensitiivisyyttä.  Neutraali pH.  Geeli vapauttaa fluoridia, mikä vähentää postoperatiivista sensitiivisyyttä. Korkea viskositeetti ja tahmea koostumus - helppo levittää ja pysyy lusikassa käsittelyn aikana.  Vaikuttava aine 6 % vetyperoksidi. Pola Light 6 % -pakkaus sisältää: 1 x Pola LED-suukappale, 4 x 3 g Pola Day -valkaisuruisku, 1 x USB-latausjohto, 1 x käyttöopas. Varastotuote, toimitusaika 1-5 arkipäivää.

199,00 € 203,00 €

Opalescence Valkaiseva Hammastahna 2-Pakkaus

Vaalentava hammastahna, jonka ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen kiilteeseen. Erinomainen kun halutaan säilyttää hampaiden valkaisun tulos. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. Opalescence hammastahnan erikoisuus on lisäksi pinnallisten värjäymien poisto hyvin alhaisilla hankausominaisuuksilla. Tämä lisää suojaa erityisesti hammaskaulojen kulumien varalta. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti erinomainen tuote pitämään yllä valkaisutulosta Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

57,00 €

Yotuel Dental Pen valkaisukynä 0,3%

Yotuel hampaiden valkaisukynä valkaisee hymyn poistaen värjäytymät ja tummentumat nopeasti ja turvallisesti. Mintunmakuinen geeli raikastaa hengityksen. Ihanteellinen myös oikomishoidon aikana .  Vaikuttava aine: karbamidiperoksidi (0,3 %).  Sisältää kaliumfluoridia 1470 ppm. Vain aikuisille.  levitä ohut kerros geeliä hampaille.  Anna geelin vaikuttaa 15 minuuttia.  Älä syö, juo tai tupakoi, kun geeli on hampaissa.  Geeli haihtuu hitaasti 15 minuutin kuluttua (halutessasi huuhtele vedellä.)  Pakkausmateriaali on FSC -sertifioiduista metsistä, kierrätysmateriaalista. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

86,00 €

Opalescence Go 6% minttu 10kpl+20ml valkaiseva tahna

Uusi "perhepakkaus", jossa 10kpl valmiita valkaisulusikoita sekä valkaiseva hammastahna! Lusikoita voidaan käyttää molempiin kaariin, jolloin näkyvää yläkaarta voidaan valkaista suhteessa enemmän alakaareen nähden. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä.  Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Raikas mintunmaku. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Sisältää 20ml Opalescence valkaisevan hammastahnan! Täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

199,00 €

Hampaiden valkaisusivellin

Uusi tuote SDI:ltä todella helppoon hampaiden kotivalkaisuun! Tämän tuotteen kanssa ei tarvita valkaisulusikoita lainkaan. Tuote yksinkertaisesti sivellään suoraan hampaan pinnalle ja annetaan vaikuttaa. Pola Luminaten voit annostella milloin vain päivän tai yön aikana, täysin huomaamaton suussa. Valkaisulusikoita ei tarvita, nopeaa ja helppoa valkaisua.  Vain 30 min kahdesti päivässä.   Matala viskositeetti ja nopeasti kuivuva geeli mahdollistaa kalvon muodostumisen hampaan pinnalle lyhyellä kuivumisajalla.  5,5 ml riittää noin 60 applikaatioon.  Sisältää fluoridia, mikä vähentää postoperatiivista sensitiivisyyttä. Vaikuttava aine 6 % vetyperoksidi. Toimitusaika 2-3 vrk.

107,90 €

Opalescence Go 6 % kotivalkaisu meloni

Valmiit valkaisulusikat helppoon ja tehokkaaseen kotivalkaisuun. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä. Yksi paketti sisältää neljä kappaletta yläkaaren ja neljä kappaletta alakaaren lusikoita. Näillä voit valkaista molemmat kaaret valkoisiksi neljä kertaa tai vaihtoehtoisesti vain yläkaarta jopa 8 kertaa. Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Melonin makuinen. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

119,00 €

Opalescence Go 6 % kotivalkaisu minttu

Valmiit valkaisulusikat helppoon ja tehokkaaseen kotivalkaisuun. Kertakäyttöiset lusikat on täytetty valmiiksi Opalescence PF -valkaisugeelillä. Vaikuttava aine 6% vetyperoksidi. Suositeltu käsittelyaika 60-90 min kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Kaliumnitraatti ja fluori vähentävät sensitiivisyyttä. Yksi paketti sisältää neljä kappaletta yläkaaren ja neljä kappaletta alakaaren lusikoita. Näillä voit valkaista molemmat kaaret valkoisiksi neljä kertaa tai vaihtoehtoisesti vain yläkaarta jopa 8 kertaa. Esitäytetyt kertakäyttöiset UltraFit-lusikat muotoutuvat paremmin hampaille. 6% vetyperoksidi takaa nopean ja tehokkaan valkaisun. Sisältää hampaita vahvistavaa fluoria sekä sensitiivisyyttä vähentävää kaliumnitraattia. Lusikka istuu hyvin jopa epätasaisilla hammasriveillä. Raikas mintunmaku. Käsittelyaika 60-90 minuuttia kerran päivässä. Tulokset saavutetaan 5-10 päivässä. Täyttää EU:n kosmetiikkalainsäädännön vaatimukset. Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

99,00 € 119,00 €

Opalescence 2-pakkaus herkille hampaille.

Vaalentava hammastahna herkille hampaille. Erinomainen kun halutaan säilyttää hampaiden valkaisun tulos. Sisältää natriumfluoridin lisäksi kaliumnitraattia, joka vähentää vihlonnan vaikutuksia tehokkaasti. Ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen hampaan kiilteeseen poistaen samalla pinnallisia värjäymiä. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti ehkäisee vihlontaa Toimitusaika 4-5 arkipäivää.

59,00 €

White Class PF 6 % valkaisuaine muotteihin

Geelimäinen valkaisuaine valkaisulusikoihin.  6 % vetyperoksidigeeli on suosittu potilailla, jotka haluavat käyttää valkaisumuotteja mahdollisimman lyhyen ajan. Yksi tunti päivässä riittää hyvään tulokseen. Pakkaus sisältää 4 ruiskua ja riittää 8-12 päivän käsittelyyn. Kaliumnitraatin ja fluorin lisäksi se sisältää kalsiumia sensitiivisyyden vähentämiseksi. • sitkeä viskositeetti • sisältää vettä yli 20 % • sisältää kaliumnitraattia, fluoria ja kalsiumia • neutraali pH • dokumentoidusti turvallinen ja tehokas • täyttää EU:n kosmetiikkadirektiivin vaatimukset Lusikan koosta riippuen materiaali riittää noin neljään lusikkaan. Vaikuttava aine: 6 % vetyperoksidi. Sisältää: Kaliumnitraattia ja fluoria. Käyttö: 1h 30 min/päivä White Class PF 6 %, 4 x 3 g Sisältää: annostelukärjet 4 kpl ja lusikkakotelo. Varastotuote, toimitusaika 1-5 arkipäivää.

165,00 €

Opalescence Valkaiseva hammastahna

Vaalentava hammastahna, jonka ainutlaatuinen koostumus maksimoi fluorin sitoutumisen kiilteeseen. Erinomainen kun halutaan säilyttää hampaiden valkaisun tulos. Koostumuksensa ansiosta Opalescence hammastahna luovuttaa fluoria 4,8 kertaa enemmän verrattuna muihin vastaaviin fluorihammastahnoihin. Opalescence hammastahnan erikoisuus on lisäksi pinnallisten värjäymien poisto hyvin alhaisilla hankausominaisuuksilla. Tämä lisää suojaa erityisesti hammaskaulojen kulumien varalta. suuri fluorin siirtyminen hammaskiilteelle erittäin alhainen hankauspitoisuus poistaa pinnallisia värjäymiä turvallisesti Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

29,90 €