KOKONAISHOITO

Tarkastukseen kutsuttuna!


Suunontelon terveys vaikuttaa koko elimistön hyvinvointiin ja ehkäisee eri sairauksien ilmaantumista.

Terve ien on vaaleanpunainen kiinteä ja ei vuoda verta esim. langatessa.

Vuosittaiset kontrollit ovat tärkeitä suun ja purentaelimen hyvinvoinnin kannalta, mutta vaikuttaa samalla koko elimistön hyvinvointiin. Hammaslääkäri määrittää potilaalle kokonaistarkastuksen aikavälin, jonka jälkeen potilas kutsutaan säännöllisesti rutiinitarkastuksiin yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Näin suun terveys saadaan pysymään hyvällä tasolla ja mahdollisiin ongelmiin puututaan ajoissa. Esimerkiksi juurihoidolta pystyttäisiin hyvin usein välttymään säännöllisillä kokonaistutkimuksilla sekä röntgenkuvilla.

Hampaiden krooniset tulehdukset ovat hyvin usein täysin oireettomia. Hammasperäiset bakteeritulehdukset lisäävät koko elimistön tulehdus- ja bakteeritaakkaa vaikuttaen monien yleissairauksien ilmenemiseen tai sairauden hoitotasapainoon. Perinteisien kansansairauksien, kuten sydän- ja verisuonisairaudet, reuma sekä diabetes, hoitotasapainon tiedetään heikentyvän hoitamattomien hampaiden/kiinnityskudoksen vuoksi.

Esimerkkejä kokonaishoidon palveluista:

  • Purentafysiologiset ongelmat; hampaiden narskuttelu (bruksismi), leukanivelvaivat, purentakiskot.
  • Limakalvosairaudet; muutoksien diagnostiikka ja hoito, kirurginen hoito.
  • Paikkaus ja juurihoidot.
  • Hampaan poistot, myös leikkauksellinen poisto esimerkiksi puhkeamaton viisauden hammas.
  • Protetiikka; kiinteä protetiikka ja irtoprotetiikka.
  • Hampaiden kiinnityskudosten hoito ja hammaskiven poisto.

Hampaiden tarkastuskäynti tarkoittaa suun kokonaisvaltaista tutkimusta, ei vain hampaiden tutkimista.

Suun kokonaistutkimuksessa tarkastetaan aina limakalvojen ja kielen kunto. Mahdolliset poikkeamat rekisteröidään ja valokuvataan. Selkeistä muutoksista otetaan koepala tai ne poistetaan kokonaan sellaisinaan. Myös erilaiset sairaustilat, kuten tulehdukselliset suolistosairaudet, näkyvät herkästi suun limakalvoilla ja hammaslääkäri voikin olla avainasemassa taudin varhaisessa diagnosoinnissa.

Kuvan huulen muutos päätettiin poistaa kokonaan sellaisenaan ja lähettää tutkittavaksi patologille. Toisinaan limakalvoilta löytyy muutoksia, joissa suusyöpäriski on selkeästi koholla. Tällöin seuranta ja varhainen leikkaushoito on erityisen tärkeää syöpäsairauden huonon ennusteen vuoksi. Siksi säännölliset hammaslääkärin tarkastukset ovat tärkeitä myös hampaattomien potilaiden kohdalla.

Suun limakalvot ovat kuin peili koko elimistön hyvinvointiin.


Omahoidon tueksi kannattaa hankkia kunnollinen sähköhammasharja. 

Tilaa omasi kätevästi verkkokaupasta suoraan kotiin. Tutustu malleihin!

ORAL-B iO 7 UUTUUS

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 7 VALKOINEN.  Oral B iO Series 7 -sähköhammasharja tarjoaa hampaillesi luksusluokan hoidon. Sähköhammasharjassa on viisi eri harjaustilaa jokaiseen tilanteeseen, loistava akunkesto, tekoälyllä varustettu LED-näyttö sekä ajastin.  40 minuutin akunkesto pikalatauksella, joka tarkoittaa 10vrk pesuja! 34 800 mikrovärärähdystä/min Viisi harjaustilaa: Päivittäinen puhdistus, Hellävarainen, Intensiivinen, Ienhoito sekä Valkaiseva. 2 min ajastin, muistutus 30 s välein  Paineenhallintajärjestelmä luo turvallisuutta herkille ikenille ja ienvetäymille Paino: 509 g Älykäs LED-näyttö Myyntipakkaus sisältää: iO7-harja sekä kaksi harjaspäätä Laadukas matkakotelo Laturi Harjaspään pidike Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 arkipäivää.

249,00 €

ORAL-B IO5S SÄHKÖHAMMASHARJA WHITE

Oral-B IO5S White TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi harjaamatta ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti VIIDESTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO5-runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 matkakotelo, 1 laturi, 1 vaihtoharjan pidike Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk

189,00 €

ORAL-B IO5S SÄHKÖHAMMASHARJA PINK

Oral-B IO5S PINK TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi harjaamatta ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti VIIDESTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO5-runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 matkakotelo, 1 laturi, 1 vaihtoharjan pidike Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk

189,00 €

ORAL-B IO5S SÄHKÖHAMMASHARJA BLACK

Oral-B IO5S Black design TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi harjaamatta ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti VIIDESTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO5-runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 matkakotelo, 1 laturi, 1 vaihtoharjan pidike Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk

189,00 €

ORAL-B IO4S SÄHKÖHAMMASHARJA BLACK

iO 4 -sähköhammasharja black design. ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti NELJÄSTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO4 runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 laturi Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk.

159,00 €

ORAL-B IO4 SÄHKÖHAMMASHARJA WHITE

iO 4 -sähköhammasharja  ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti NELJÄSTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO4 runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 laturi Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk.

149,00 €

ORAL-B IO4 SÄHKÖHAMMASHARJA LAVENDER

iO 4 -sähköhammasharja pirteällä värityksellä. ÄLYKÄS PAINEENTUNNISTIN muuttaa väriään punaiseksi, valkoiseksi tai vihreäksi sen mukaan, harjaatko liian kovaa, liian kevyesti vai juuri sopivasti NELJÄSTÄ HARJAUSTILASTA löydät aina sopivan toiminnon: Päivittäinen puhdistus, Valkaisu, Hellävarainen, Erittäin Hellävarainen Sisältö: 1 iO4 runko-osa, 1 vaihtoharja, 1 laturi Toimitusaika 4-5 arkipäivää. Takuu 24kk.

149,00 €

ORAL-B IO6 SÄHKÖHAMMASHARJA (valkoinen)

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 6 SENSITIVE EDITION VALKOINEN. Kaikkien aikojen paras puhdistus mullistavalla iO-tekniikalla. Ammattimainen puhtauden tuntu ja hellävarainen harjauskokemus parannetuilla tekoäly- ja seurantaominaisuuksilla. Oral-B on luonut omaa luokkaansa olevan harjauskokemuksen. Siinä ei ole kyse pelkästään edistyneestä tekniikasta vaan maailmanluokan insinööritaidosta, joka mahdollistaa elämäsi perusteellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen. Sulavalinjaisen muotoilun taakse kätkeytyy tämän hetken kysytyin tekniikka. Suunniteltu herkille hampaille ja ikenille. Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖ antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä VIISI ÄLYKÄSTÄ HARJAUSTILAA joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Erittäin hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu. Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 vuorokautta.

199,00 €

ORAL-B IO6 SÄHKÖHAMMASHARJA (harmaa)

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 6 SENSITIVE EDITION HARMAA Kaikkien aikojen paras puhdistus mullistavalla iO-tekniikalla. Ammattimainen puhtauden tuntu ja hellävarainen harjauskokemus parannetuilla tekoäly- ja seurantaominaisuuksilla. Oral-B on luonut omaa luokkaansa olevan harjauskokemuksen. Siinä ei ole kyse pelkästään edistyneestä tekniikasta vaan maailmanluokan insinööritaidosta, joka mahdollistaa elämäsi perusteellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen. Sulavalinjaisen muotoilun taakse kätkeytyy tämän hetken kysytyin tekniikka. Suunniteltu herkille hampaille ja ikenille. Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖ antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä VIISI ÄLYKÄSTÄ HARJAUSTILAA joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Erittäin hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu. Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 vuorokautta.

199,00 €

ORAL-B IO6 SENSITIVE EDITION (pinkki)

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA iO 6 SENSITIVE EDITION PINKKI.  Kaikkien aikojen paras puhdistus mullistavalla iO-tekniikalla. Ammattimainen puhtauden tuntu ja hellävarainen harjauskokemus parannetuilla tekoäly- ja seurantaominaisuuksilla. Oral-B on luonut omaa luokkaansa olevan harjauskokemuksen. Siinä ei ole kyse pelkästään edistyneestä tekniikasta vaan maailmanluokan insinööritaidosta, joka mahdollistaa elämäsi perusteellisimman, hellävaraisimman ja hiljaisimman puhdistuksen. Sulavalinjaisen muotoilun taakse kätkeytyy tämän hetken kysytyin tekniikka.  Suunniteltu herkille hampaille ja ikenille. Oral-B:n ainutlaatuisen, pyöreän harjaspään hellävarainen mikrovärähtely jättää suuhun puhtaan ja raikkaan tunteen ja antaa 100 % terveemmät ikenet viikossa INTERAKTIIVINEN NÄYTTÖ antaa palautetta: se osoittaa harjaustilan ja muistuttaa vaihtoharjan vaihtamisesta, tervehtii sinua käynnistäessäsi hammasharjan ja vahvistaa hyvän harjaustuloksen hymiöllä TEKOÄLY tunnistaa harjaustyylisi ja ohjaa harjaamaan kaikki hampaat, jotta mikään kohta ei jäisi käsittelemättä VIISI ÄLYKÄSTÄ HARJAUSTILAA joiden avulla saat personoidun harjauksen: Päivittäinen puhdistus, Erittäin hellävarainen, Ikenien hoito, Intensiivinen puhdistus, Valkaisu. Vuorovaikutteinen näyttö ilmoittaa tärkeitä tietoja, mukaan lukien yksilölliset harjausasetukset ja tervehdykset käynnistettäessä ja suo sinulle hymyn hyvin tehdystä työstä. Takuu 24kk, toimitusaika 2-4 vuorokautta.

199,00 €

ORAL-B SMART 4200W SÄHKÖHAMMASHARJA

Tehokas sähköhammasharja, joka on varustettu mahdollisuudella yhdistää älypuhelinsovellukseen. Litiumioniakku 3D-puhdistusliike, tehokas plakin poisto 3 harjausasetusta: peruspesu, valkaiseva harjaus tai hellävarainen pesu SmartSeries-sovellus: opastaa oikeaoppisessa harjauksessa 48 800 puhdistavaa liikettä minuutissa Painesensori varoittaa, jos painat liian kovaa harjatessa. Se myös hidastaa harjausnopeutta tarvittaessa Ajastintoiminto ohjaa harjaamaan suositusten mukaisesti kaksi minuuttia (30 sekuntia / leukaneljännes) Takuu 2 vuotta Toimitusaika 2-3 arkipäivää.

119,00 €