PANASONIC KX-HN6012NEW SMART HOME ALOITUSPAKKAUS 3.

PANASONIC KX-HN6012NEW SMART HOME KIT 3. HÄLYTIN- JA VALVONTALAITEPAKKAUS 3. 

Sisältää Smarthub x1, Ovi-/ikkunasensori x2, Smart Plug- pistorasia x1, Sisäkamera x1 ( mukana 2 kpl ALARM ja 2 kpl VIDEO tarroja )

Panasonic Smart Home Aloituspaketti3 on aloituspaketeista laajin ja sisältää Aloituspaketti 1:sen lisäksi Smart Plug-pistorasian sekä sisäkameran.
Kaikki Smart Home Aloituspaketti 3 kuuluvat osat on helppo asentaa älypuhelimen tai tabletin sovelluksella (Home Network System), ja koska järjestelmä on langaton, sotkuiset johtorykelmät ovat historiaa. Paketin sisältämät anturit voivat älylaitteisiin ja lankapuhelinverkkoon liitettyinä lähettää hälytyksiä, ja järjestelmä mukautuu aina kulloisiinkin tarpeisiin, sillä siihen voi lisätä muitakin Panasonic Smart Home -tuotteita.
Etäisyys ei haittaa
Panasonic Smart Home -järjestelmä toimii jopa 300 metrin etäisyydellä. Niinpä kamerat, anturit ja Smart Plug -pistorasiat ovat yhteydessä toisiinsa ja sinun hallinnassasi suuressakin kodissa, laajalla alalla.
Ei kuukausimaksuja
Panasonic Smart Home -paketin hankintahinta on ainoa kuluerä. Pakettiin ei liity minkäänlaisia kodinturvajärjestelmiin tavallisesti liittyviä kuukausiveloituksia. Ainoa asia mitä järjestelmä tarvitsee toimiakseen on reititin ja siinä dataominaisuus, jotta voit hallita etänä koko järjestelmää.
Turvallisempi kuin WiFi
Panasonic Smart Home -laitteet ovat yhteydessä toisiinsa langattoman Ultra Low Energy (ULE) -standardin välityksellä. Se on tavallisissa kuluttajaelektroniikkatuotteissa näkymättömämpi kuin tavanomaisempi ja helposti murrettava WiFi-tekniikka.
Kätevä käyttöönotto
Koska Panasonic Smart Home -järjestelmä toimii langattomasti, se on hämmästyttävän helppo ottaa käyttöön. Riittää, että liität keskusyksikön verkkoon, lataat hallintasovelluksen (Home Network System) älypuhelimeen ja paritat kunkin laitteen keskusyksikön kanssa.
Myös parinmuodostus onnistuu takuulla. Sinun tarvitsee vain painaa yhtä painiketta kustakin laitteesta ja yhtä painiketta keskusyksiköstä. Ylimääräisten Smart Home -laitteiden liittäminen on aivan yhtä helppoa.
Aloituspaketti 3 sisältää seuraavat tuotteet:
- Smarthub (KX-HNB600, ei myydä erikseen)
- 2kpl ovi- / ikkunasensori(KX-HNS101NEW)
- Smart Plug (KX-HNA101NEW)
- Sisäkamera (KX-HC200NEW)

Takuu 24kk

Toimitusaika 2-3 vuorokautta.

279.00 €
Please select variants first