ORAL-B PRO2500 CROSSACTION PINKKI

ORAL-B SÄHKÖHAMMASHARJA PRO2 2500 PINKKI + matkakotelo! Pro 2 -sähköhammasharjan sulavalinjainen varsi auttaa sinua harjaamaan hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla. 3D-teknologia, 8 800 värähdystä, 40 000 sykähdystä, paineentunnistin.

Pro 2 -sähköhammasharjan sulavalinjainen varsi auttaa sinua harjaamaan hammaslääkäreiden suosittelemalla tavalla: ammattimaisen ajastimen avulla se auttaa harjaamaan kahden minuutin ajan ja muistuttaa 30 sekunnin välein hammasneljänneksen vaihtamisesta. Sinun tarvitsee vain liikuttaa hammasharjaa ympäri suuta; Oral-B:n ainutlaatuinen pyöreä pää huolehtii lopusta. Se poistaa jopa 100 % enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja, jotta saat terveemmät ikenet, ja tekee hymystäsi valkoisemman ensimmäisestä päivästä lähtien poistamalla pinnallisia värjäytymiä. 

Tässä sähköhammasharjassa on lisäksi paineentunnistustekniikka, joka hidastaa hammasharjan liikkeitä ja hälyttää, jos harjaat liian kovaa. Oral-B Pro 2 -hammasharja on erinomainen valinta jokaiselle, joka haluaa vaihtaa sähköhammasharjaan ja parantaa suunsa terveyttä.

  • SYVÄPUHDISTUS JA TERVEEMMÄT IKENET 3D-TEKNIIKALLA SEKÄ IKENIÄ SUOJAAVA, NÄKYVÄ PAINEENTUNNISTIN, joka hälyttää, jos harjaat liian voimakkaasti
  • Jopa 100 % parempi plakin poisto vrt. käsikäyttöisen hammasharjan käyttöön. Pyöreä pää puhdistaa paremmin - terveemmät ikenet
  • 2 HARJAUSTILAA: päivittäinen puhdistus ja ikenien hoito
  • Litiumioniakku kestää jopa kaksi viikkoa yhdellä latauksella
  • Kahden minuutin sisäänrakennettu ajastin auttaa harjaamaan pidempään

Tuotteella 2-vuoden takuu. Toimitusaika 2-3 arkipäivää (lahjapakettina 4-5 arkipäivää).

79,90 €
Please select variants first