IPL-IHOKARVOJEN POISTOLAITE BRAUN BD3012

Silk·expert Pro, Braunin viimeisimmän sukupolven IPL-teknologia. Silk·expert Pro 3 vähentää pysyvästi ihokarvojen määrää vain kolmessa kuukaudessa*. Turvallisin IPL-teknologia; ihon terveyttä edistävän, kansainvälisen Skin Health Alliance -järjestön kliinisesti ja dermatologisesti testaama ja ihoystävälliseksi toteama. Ainut IPL-laite, joka mukautuu automaattisesti ja jatkuvasti ihonsävysi mukaan.

Pakkaus sisältää premium-säilytyspussin laitteen kätevää säilytystä ja kuljetusta varten sekä Venus-höylän, jolla voit esikäsitellä karvat. Erittäin nopea käytössä: käsittele molemmat sääret vain yhdeksässä minuutissa! Tuottaa 300 000 välähdystä, joka on 20 % enemmän kuin edellinen Silk·expert 3 -laite.

  • Turvallisin IPL-teknologia. Ihon terveyttä edistävän, kansainvälisen Skin Health Alliance -järjestön kliinisesti ja dermatologisesti testaama ja ihoystävälliseksi toteama.
  • Älykäs IPL-laite UV-suojan sisältävällä SensoAdaptTM -ihonsävyn tunnistimella: ainoa IPL-teknologia, joka mukautuu automaattisesti ja jatkuvasti ihonsävysi mukaan.
  • Nopea käsittely: käsittele molemmat sääret vain yhdeksässä minuutissa matalimmalla energiatasolla. Kaksi kertaa nopeampi käsittely kuin edellisellä Silk·expert 3 -laitteella. 
  • Sisältää premium-säilytyspussin ja Venus-höylän.
  • Uusi kompakti muotoilu, 15 % kapeampi and 25 % kevyempi; helppo ja vaivaton käsittely. 
  • Tuottaa 300 000 välähdystä, joka on 20 % enemmän kuin edellinen Silk·expert 3 -laite.
  • Takuu 24kk

* Arvio perustuu säärten, kainaloiden ja bikinilinjan käsittelyaikataulun mukaiseen käsittelyyn. Yksittäisillä käyttäjillä tulokset saattavat vaihdella.
Yhteinen teknologia Cydenin kanssa.

Toimitusaika 2-3 arkivuorokautta, lahjapakettina 4-5 arkivuorokautta.

399,00 €
Please select variants first